Η Agora World Business Center αποτελεί ένα πρωτοποριακό επιχειρηματικό κέντρο γραφειακής στέγασης που στηρίζεται σε διεθνή πρότυπα λειτουργίας επιπλωμένων και εξοπλισμένων πολυχώρων.

Σκοπός μας είναι η παροχή ευέλικτης γραφειακής στέγασης, προσαρμοσμένης πάντα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, ταυτόχρονα με την διασφάλιση υψηλών λειτουργικών και ποιοτικών προδιαγραφών.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε έτοιμες λύσεις γραφείου, λύσεις ειδικά διαμορφωμένων χώρων, αλλά και χώρους σεμιναρίων και συναντήσεων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για τις ευρύτερες λειτουργικές ανάγκες όλων των τύπων επιχειρήσεων.

Η Agora World Business Center προσφέρει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τη νέα ή την υφιστάμενη επιχείρησή τους, ή ακόμα και σε Έλληνες επιχειρηματίες και επιχειρηματίες του εξωτερικού να δημιουργήσουν υποκατάστημα σε σύγχρονους εργασιακούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένους, συνοδευόμενοι από πληθώρα υπηρεσίες δομών και υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Τα στελέχη μας είναι πλήρως καταρτισμένα στο αντικείμενό τους και μέσα από την εξειδίκευσή μας, εγγυόμαστε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και παροχή εξατομικευμένων προτάσεων και λύσεων σε ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Οι πλήρως εξοπλισμένοι χώροι μας στεγάζονται επί της Λεωφόρου Συγγρού, γεγονός που καθιστά ιδανικές τις συνθήκες στέγασης επιχειρηματικής έδρας κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά, οι δυνατότητες επιχειρηματικής στέγασης που προσφέρουμε είναι:

Θερμοκοιτίδες, Φορολογικές  Έδρες, Χώροι Γραφείων προς Ενοικίαση, Προσαρμοσμένα Γραφεία (custom offices ), Χώροι Open Space – coworking (Θέσεις εργασίας), Αίθουσα Εκθέσεων – Εκδηλώσεων, Δυνατότητα Parking, Αίθουσα  Συνεδριάσεων – Παρουσιάσεων

Παράλληλα, πλήθος υπηρεσιών θα καλύπτει και θα εξυπηρετεί την  επιχείρηση και τον επιχειρηματία για την επίτευξη του βέλτιστου ωφέλιμου αποτελέσματος.

Club Members of Agora W.B.C. by ILFconsulting